Рекордната печалба от 475 000 лв. от ниво Пика на

...
 Рекордната печалба от 475 000 лв. от ниво Пика на
Коментари Харесай

475 000 лв. е новата рекордна печалба в бонус играта 4 Jackpots на игрални зали WINBET

  Рекордната облага от 475 000 лева от равнище Пика на обединената бонус игра 4 Jackpots на  бе извоювана предходната вечер от клиент на WINBET в столицата. 

 

   Това е най-голямата награда, извоювана в играта от нейния старт на 1 април 2022 година и зарадва клиент на игрална зала WINBET К. Величков.

Предишната най-голяма единична облага в тази игра бе на стойност 125 000 лева и бе извоювана от клиент на игрална зала WINBET Шумен през юни.

 

   За тегленето на печелившите през идната седмица, наградата на равнище Пика ще бъде още веднъж 50 000 лева Сумата на равнище Купа ще бъде 25 000 лева, цената на равнище Каро доближи 10 000 лева, а насъбраната сума на равнище Спатия е към този момент 8000 лева

 

   4 Jackpots e обединена
бонус игра, в която вземат участие дейните клиенти на игралните зали WINBET в цяла България. Играта има четири разнообразни по стойност награди – Пика, Купа, Каро и Спатия, като равнище Пика е с най-голяма стойност, а равнище Спатия с най-ниска.

 

   Клиентите, които изберат да се забавляват в игрални зали WINBET, печелят талони за присъединяване в разпределението на облагите в играта, което се организира всяка сряда от 22:00 ч. във всички зали на WINBET в страната. За да могат да завоюват премия в играта, притежателите на печелившите талони би трябвало да участват в игрална зала на WINBET по време на тегленето.

 

   Пълна информация за разпоредбите и изискванията за присъединяване в играта 4 Jackpots е налична в в цялата страна.



 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР